Leírás
A Gluténmentes álom által forgalmazott, kiváló minőségű olasz alapanyagokból összeállított gluténmentes mandulás sütemény alapkeveréket nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így annak sem kell lemondania erről a csodás tortáról, aki mentes változatban szeretné élvezni.
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 120 g vajra vagy magolajra (napraforgó- vagy kukoricaolaj) és 200 g tojásra (kb. 3-4 darab). Egy 18-20 cm átmérőjű tortaformában ajánlott sütni.
Összetevők: cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, mandulaliszt (5%), nedvesítőszer: E420, emulgeálószer: E475, E433, térfogatnövelő szerek: E450i, E500ii, sűrítőanyag: E412, E466, aroma, só, savanyúságot szabályozó anyag: E575.
Allergénekre vonatkozó további információk: Olyan üzemben készült, ahol földimogyorót, tojást és tejet is felhasználnak.
Átlagos tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1782 kJ / 426 kcal
Zsír: 22 g, amelyből telített zsírsavak: 1,5 g
Szénhidrát: 50 g, amelyből cukrok: 30 g
Fehérje: 5,4 g
Só: 0,28 g
Nettó tömeg: 400 g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.