A MÁRKÁRÓL

Cégünk, több mint 20 éve működik az egészség és annak megőrzését szolgáló tevékenységek különböző területein.
Nemrég egészséges ételekkel és kiegészítő termékekkel jelent meg a magyarországi piacon.

Legnagyobb beszállítónk az olasz Rue Flambée, akik az exkluzív Madame Loulou márkájú gluténmentes termékcsoportjukkal nyertek teret szerte a világban. Palettájukon megtalálható gluténmentes süteményporok, cukrászipari termékek, laktózment
es lisztek és bio termékek egyaránt.
Másik beszállítónk, a csehországi gluténmentes, sütő- és cukrászipari termékeket gyártó Labeta cég. A Labeta 1993-as alakulása óta egy dinamikusan fejlődő cég, mely azzal a mottóval jött létre: egyszerű és gyors főzés, kiváló minőségből, de elfogatható áron. Ezzel a stratégiával, és a folyton fejlődő, és a minőségből nem engedő üzletpolitikával, a társaság ma konszolidált helyet tölt be a piacon.

Gluténmentes álom - rólunk

Cégünk, a fogyasztók egészségét előtérbe helyezve, csak a legmagasabb elvárásoknak megfelelő termékek forgalmazásával foglalkozik.

Webshopunkban nemcsak magánszemélyeket, hanem cégeket is kiszolgálunk. Regisztráció után viszonteladói státuszba is lehet kerülni és kedvező kiszállítási díjakkal, illetve telephelyünkön ingyenes átvétellel juthatnak termékeinkhez.

Bármilyen kérdése, észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal és kollégáink biztos megoldást találnak és rövid időn belül válaszolnak.

Jó barangolást a színes és egészséges ételek világában!