A MÁRKÁINKRÓL

Cégünk, a Syrinx Diagnostic Systems Kft. több mint 20 éve működik az egészség és annak megőrzését szolgáló tevékenységek különböző területein.

Magyarországon a gluténmentes étkezés jelenleg még gyerekcipőben jár. Nemrég egészséges ételekkel és kiegészítő termékekkel, Gluténmentes álom néven jelentünk meg a magyarországi piacon. Célunk, hogy aki gluténmentesen étkezik, Ők is finom és ízletes ételeket és süteményeket tudjanak elkészíteni otthonukban. Ehhez gluténmentes termékeinken túl receptjeinkkel is igyekszünk hozzájárulni.

Cukrászati vonalon legnagyobb beszállítónk az olasz Silikomart, akik az exkluzív I78 (korábban Madame LouLou) márkájú gluténmentes termékcsoportjukkal, valamint szilikon formáikkal nyertek teret szerte a világban. Palettánkon megtalálhatók gluténmentes süteményporok, cukrászipari termékek, laktózmentes lisztek és természetesen a szilikon formáik is egyaránt.

Másik beszállítónk, a csehországi gluténmentes, sütő- és cukrászipari termékeket gyártó Labeta cég. A Labeta 1993-as alakulása óta egy dinamikusan fejlődő cég, mely azzal a mottóval jött létre: egyszerű és gyors főzés, kiváló minőségből, de elfogatható áron. Ezzel a stratégiával, és a folyton fejlődő, és a minőségből nem engedő üzletpolitikával, a társaság ma konszolidált helyet tölt be a piacon.

Kész pékáruk tekintetében nagy beszállítónk a lengyel Incola cég, melyet 2011-ben hozott létre egy gluténmentes gyártási technológiával foglalkozó szakértői csapat. Gyártósoraikat úgy tervezték, hogy a gluténmentes termékek teljes skáláját, teljes mértékben megvédjék az élelmiszer-allergénekkel való keresztszennyeződésektől. Alaptermelésük a pékáruk és cukrászati termékek gyártására terjed ki. Ezek a termékek a glutén-, tejtermék-, kazein-, laktóz-, szója-, tojás- és bármilyen diófélékkel szembeni intoleranciával rendelkező fogyasztók számára készültek.

Vásárlóink visszajelzése alapján 2023. júniusában a MAMA instant thai kész ételeivel, levesekkel és rizs ételekkel bővítettük a palettánkat, ezzel igyekezve segíteni a rohanós hétköznapokat.

Gluténmentes álom - rólunk

Cégünk, a fogyasztók egészségét előtérbe helyezve, csak a legmagasabb elvárásoknak megfelelő termékek forgalmazásával foglalkozik.

Webshopunkban nemcsak magánszemélyeket, hanem cégeket is kiszolgálunk. Regisztráció után viszonteladói státuszba is lehet kerülni és kedvező kiszállítási díjakkal, illetve telephelyünkön ingyenes átvétellel juthatnak termékeinkhez.

Bármilyen kérdése, észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal és kollégáink biztos megoldást találnak és rövid időn belül válaszolnak.

Jó barangolást a színes és egészséges ételek világában!