Incola – Lengyelország kedvence

Az Incola márkát 2011-ben hozta létre egy gluténmentes gyártási technológiával foglalkozó szakértői csapat. Gyártósoraikat úgy tervezték, hogy a gluténmentes termékek teljes skáláját – teljes mértékben megvédjék az élelmiszer-allergénekkel való keresztszennyeződéstől.

Az Incola célja, hogy bárhol, bármikor elérjék, kiszolgálják a gluténmentes diétán lévő embereket. Szeretnék megkönnyíteni vásárlóik életét, nemcsak otthonukban, hanem akkor is, amikor utaznak, iskolába járnak, munkahelyükön vannak is el tudjanak fogyasztani biztonsággal egy finom ételt.

Alaptermelésük a pékáruk, cukrászati termékek (kész sütemények, különféle lisztek), tészták gyártására terjed ki. Ezek a termékek a glutén-, tejtermék-, kazein-, laktóz-, szója-, tojás- és bármilyen diófélékkel szembeni intoleranciával rendelkező fogyasztók számára készültek.

Az idők során sikerült kialakítaniuk egy olyan gyártási profilt, amely segítségével egyre több ételallergiában szenvedő fogyasztó igényeit tudják kielégíteni; termékeik összetevőit úgy válogatják össze, hogy a fogyasztó megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket.

2017-ben az összes Incola terméket tanúsította a Lengyel Coeliakia Társaság. A modern termelési infrastruktúra, a képzett személyzet, valamint a nyersanyagok és a késztermékek akkreditált laboratóriumokban történő ismételt tesztelése a termékbiztonságot garantáló berendezkedés része. A kiváló minőség és a kínált ízek sokfélesége segíti a fogyasztóknak megfeledkezni betegségükről. Természetes alapanyagokat használnak, folyamatosan lépést tartva a világ új technológiai felfedezéseivel. Termékeikben kiválóan ötvöződik a hagyományos íz és az innovatív gyártás.

2017-ben az Incola gyár megkapta az IFS FOOD – nemzetközi élelmiszerbiztonsági tanúsítványt, így termékeinket a biztonság és a legmagasabb minőség jellemzi. A GFS Poland minőségpolitikája egy olyan rendszeren alapul, amely nemcsak a teljes gyártási folyamatot, hanem a gyártóüzemükben felhasznált összes nyersanyag beszállítóját is ellenőrzi. A személyzet magasan képzett, és a termelésben dolgozó munkatársak folyamatos képzési programokon vesznek részt a termékek biztonságával és minőségével kapcsolatban.

LENGYELORSZÁGBAN A LEGFINOMABB GLUTÉNMENTES KENYÉR VERSENYEN 2018-BAN ÉS 2020-BAN.

A versenyt kétévente rendezi meg a Lengyel Coeliakia Társaság (www.celiakia.pl). A fogyasztók internetes szavazáson értékelik kedvenc gluténmentes pékáruikat. A legízletesebb gluténmentes kenyér 2018-ban és 2020-ban: Gluténmentes friss kenyér magvakkal.